Artikulli i muajit

Konsulentët tanë

Në wedo, ekipi mjekësor përbëhet nga mjekë dhe farmacistë të cilët janë të përkushtuar për të krijuar produkte efikase dhe të balancuara me veprim të provuar. Kolegët tanë hulumtojnë me kujdes të gjithë përbërësit aktivë të mundshëm dhe zhvillojnë formula që janë të thjeshta, të pastra dhe efektive.

Maria Ivanova

Doktor

Maria Ivanova

Doktor

Unë u diplomova për mjekësi në Universitetin e Mjekësisë në Sofje. Unë besoj se pavarësisht nga përditshmëria e egër, njeriu mund të ndjekënjë mënyrë jetese të shëndetshme. Mjekësia e bazuar në prova është me interes për mua.

Mëso më shumë

Tsvetelina Sandova

Mjeshtër Farmacist

Tsvetelina Sandova

Mjeshtër Farmacist

Ajo ka një diplomë Master në Farmaci nga Universiteti Mjekësor i Sofjes. Me një pasion të madh në një formë ose në një tjetër për ilaçet, ekstraktet bimore dhe produktet farmaceutike.

Mëso më shumë

Sara Tuncheva

Doktor

Sara Tuncheva

Doktor

Është diplomuar për mjekësi në Universitetin e Mjekësisë në Sofje. Me një interes për mjekësinë e bazuar në fakte, të cilën ajo e aplikon edhe sot gjatë punës së saj në zhvillimin e produkteve të reja.

Mëso më shumë

Maria Ivanova

Doktor

Maria Ivanova

Doktor

Unë u diplomova për mjekësi në Universitetin e Mjekësisë në Sofje. Unë besoj se pavarësisht nga përditshmëria e egër, njeriu mund të ndjekënjë mënyrë jetese të shëndetshme. Mjekësia e bazuar në prova është me interes për mua.

Learn more

Tsvetelina Sandova

Mjeshtër Farmacist

Tsvetelina Sandova

Mjeshtër Farmacist

Ajo ka një diplomë Master në Farmaci nga Universiteti Mjekësor i Sofjes. Me një pasion të madh në një formë ose në një tjetër për ilaçet, ekstraktet bimore dhe produktet farmaceutike.

Learn more

Sara Tuncheva

Doktor

Sara Tuncheva

Doktor

Është diplomuar për mjekësi në Universitetin e Mjekësisë në Sofje. Me një interes për mjekësinë e bazuar në fakte, të cilën ajo e aplikon edhe sot gjatë punës së saj në zhvillimin e produkteve të reja.

Learn more

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name