Ние сме WEDO: продукти за здраве, създадени от лекари.

Науката зад добавките

При разработването на продукти, нашият медицински отдел се фокусира върху клинични проучвания за ефикасност и безопасност, които гарантират балансиран състав и сигурно действие.
Продуктите на Wedo са максимално изчистени от излишни помощни вещества и оцветители. Стремежът ни е да предложим пълноценна грижа без допълнително утежняване.
WEDO съчетава точността на науката със силата на природата, за да създаде продукти, които носят здраве, баланс и енергия.

Медицински екип

Осъвременени и нови опаковки

WEDO избра нови опаковки, които да следват съвременните изисквания по отношение на екологичност, рециклиране и съхранение на продуктите. Материалите, които използваме имат отношение не само върху дизайна и устойчивостта , но и за оптималното съхранение на активните съставки.

КЪМ ПРОДУКТИТЕ

Обновен онлайн магазин

В WEDO се стремим да предложим на клиентите си продукти, които съдържат научно обосновани съставки и имат доказано клинично действие. За да бъде изборът на всеки лесен, информиран и удобен, ние избрахме нова структура на уеб сайта, която позволява лека ориентация, бърз избор и лесна покупка. Посетете и нашият блог за повече и по-задълбочена информация на различни здравни теми.

КЪМ МАГАЗИНА

Екипът зад продуктите

В WEDO  медицинският екип се състои от лекари и фармацевти, които са посветени на създаването на ефикасни и балансирани продукти с доказано действие. Нашите колеги проучват внимателно всички потенциални активни съставки и разработват формули, които са семпли, изчистени и ефективни.

Мария Иванова

Доктор

Завърших медицина в МУ – София. Вярвам, че въпреки забързаното ежедневие, човек може да води здравословен начин на живот. Интерес за мен представлява медицината, базирана на доказателствата. Вдъхновяващо за мен е трупането на нови знания, а ежедневното преглеждане на проучвания и мета-анализи, при създаването на продуктите, е чудесен помощник в непрестанното повишаване на експертизата, с цел максимална полза за хората.

Имате въпрос?

Цветелина Сандова

Маг. фармацевт

Завършва фармация в МУ София. С голяма страст под една или друга форма към лекарства, растителни екстракти и фармацевтични продукти. В работата най-много се вдъхновява от възможността да участва във всеки един етап от развитието на даден продукт – от избирането на висококачествени екстракти до установяване на производствена технология, както и поддържането на високо качество по време на целия срок на годност на продукта.

Имате въпрос?

Сара Тунчева

Доктор

Завършва медицина в МУ София. С интерес към медицина, базирана на доказателствата, която и днес прилага в хода на работата си при създаването на нови продукти. Интересна част от работата и е ежедневният обзор на клинични проучвания, мета-анализи, систематични обзори и лабораторни проучвания. Вдъхновение за нея е как процесът върху създаването на един продукт може да окаже огромен положителен ефект върху хора с определени оплаквания/заболявания.

Имате въпрос?

Преди се казвахме Healthy Life

Ние сме Wedo: продукти за здраве, създадени от лекари.
Във Wedo вярваме, че към здравето трябва да се подхожда информирано.

Абонирайте се за специалните ни предложения

Ако желаете да получавате известия за специалните ни предложения, моля въведете електронната си поща.

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.