Alphain

Alphain

За здрава простата и мъжка потентност

Препоръчителна дневна доза
1-2 капсули на ден, вечер след хранене с достатъчно вода. Подходящ за продължителен прием. При необходимиост, може да се направи прекъсване от 10 дни след 3-месечен прием.

Съдържание на кутията
30 капсули, листовка

29.98 лв.

30 Опаковка/и

30 capsules

Бърза поръчка

Сара Тунчева

Доктор

  • Поддържа нормални нива на тестостерон в кръвта
  • Повишава либидото
  • Допринася за здравето на простатата
  • Подобрява уринарната функция

Описание

Alphain благоприятства сексуалната функция, потентността, фертилитета и физическата издръжливост. Допринася за нормалното производство на сперматозоиди и оптималните нива на тестостерон в организма. Също така спомага за здравето на простатната жлеза и уринарната функция при доброкачествена простатна хиперплазия.

Саo Палмето (Saw Palmetto): екстрактът е богат на стероли, биофлавоноиди и мастни киселини, които укрепват здравето на простатната жлеза, уринарния тракт при доброкачествена простатна хиперплазия и допринасят за добра репродуктивна функция.

Бабини зъби (Tribulus terresrtis): има благорпиятен ефект върху сексуалната функция, потентността, уринирането и хормоналната активност. Бабините зъби оказват благоприятен ефект върху общото здраве, сърдечно-съдовата и нервната система.

Екстрактът от Дамяна (Turnera Diffusa): помага за поддържане на оптимално сексуално, психическо и когнитивно здраве и е особено благорпиятен при стрес и нервно напрежение.

Черната мака (Lepidium meyenii): оказва благоприятно влияние върху сексуалността и плодовитостта. Тя е богат източник на фитоестрогени. Допринася за физическото и менталното здраве.

Цинкът: допринaся за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта, фертилитета и репродукцията. Цинкът влияе положително и върху когнитивната функция и имунната система.

Селен: мощен антиоксидант, който допринася за нормалната сперматогенеза (производство на спрематозоиди) и правилното функциониране на имунната система.

Продуктът
съдържа

Активни съставки Съдържание в 2 Капсули % РКП
Стандартизиран екстракт от Сао Палмето (Serenoa repens) 340 mg **
Стандартизиран екстракт от Бабини зъби (Tribulus terrestris fruit extract) 200 mg **
Стандартизиран екстракт от листа на Дамяна (Turnera Diffusa) 60 mg **
Стандартизиран екстракт от корен на Черна мака (Lepidium meyenii) 50 mg **
Цинк (Цинков цитрат) 10 mg 100%
Селен (обогатени със селен дрожди) 100 μg 182%

*РКП – референтни количества за прием.
**Неустановени референтни количества за прием

Абонирайте се за специалните ни предложения

Ако желаете да получавате известия за специалните ни предложения, моля въведете електронната си поща.

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.