Healthy life става WEDO: ново име и максимално изчистен състав за всички


Ние променяме дизайна на опаковката, за да бъде по-екологичен с минимален отпечатък върху природата

Ние променяме дизайна на опаковката, за да бъде по-екологичен с минимален отпечатък върху природата. Заедно с това, подобряваме състава и формулите на продуктите. Насочваме се към максимално ефективна концентрация на активни съставки в семпли формули, с минимално количество помощни вещества, без изкуствени оцветители и добавки.

WeDo е резултатът от посветената работа и проучвания на нашия медицински екип от лекари и фармацевти, обединени в целта да създадат работещи продукти за здраве, които решават конкретни проблеми и помагат на хората да водят активен и удволетворителен за тях самите начин на живот. Ние във WeDo вярваме, че балансът и грижата са в основата на човешкото здраве и качество на живот, ето защо предлагаме специализирани продукти, базирани на многогодишен опит е експертиза за различни здравни предизвикателства.

Още статии „Други, Всички

Други, Всички

Официални правила на промоционална игра „Спечели двойно участие в Майсторските класове по Метода BRAVO“

5 сигнала, които не бива да игнорирате за простата

Коментарите ви са винаги добре дошли

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван – не е необходима дори регистрация. Просто попълнете формуляра по-долу и pellentesque dignissim condimentum lacinia. Integer at faucibus ex, sed luctus nisi. Vestibulum eros nisi, tincidunt vitae interdum sit amet, elementum eget tellus.

Абонирайте се за специалните ни предложения

Ако желаете да получавате известия за специалните ни предложения, моля въведете електронната си поща.

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.