Folacid Meta

Folacid Meta

Forma bioaktive e gjeneratës së re të acidit folik  

Doza e rekomanduar ditore
1 tabletë në ditë pas vaktit 

Përmbajtja e kutisë
1 shishkë me 90 tableta 

Maria Ivanova

Doktor

  • Shtatzënia [1] , [2] 
  • Prania e MTHFR mutacion gjenetik 
  • Vështirësitë riprodhuese 
  • Anemia [3] 

Përshkrim

Acidi folik Meta është një gjeneratë e re e acidit folik bioaktiv: kalcium L-metilfolat, i gatshëm për përthithje të drejtpërdrejtë nga trupi, duke përfshirë praninë e një mutacioni MTHFR , duke prishur metabolizmin e acidit folik të zakonshëm. Acidi folik Meta kontribuon në një përmbajtje më të lartë të folatit në trupin e nënës së ardhshme. Nivelet e ulëta të folatit janë një faktor rreziku për zhvillimin e një defekti të tubit nervor në fetus Spina bifida [2] . 

Folacid Meta siguron dozën e nevojshme ditore të acidit folik për proceset e balancuara në trup, ul nivelet e homocisteinës së dëmshme, e cila dëmton sistemin kardiovaskular dhe nervor dhe ndihmon në sintezën e neurotransmetuesve në tru. [ 4 ] , [ 5, [6] 

Produkti
përmban

RCP – referencë sasive për pritje 

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name