Folacid 100

Folacid 100

Për anemi 
Gjatë shtatzënisë 

Doza e rekomanduar ditore
1 tabletë në ditë pas ngrënies 

Përmbajtja e kutisë
1 flakon me 100 tableta 

Sara Tuncheva

Doktor

  • Shtatzënia [1] 
  • Anemia [3] 
  • Nivele të larta të homocisteinës në trup [ 4 ] 
  • Çrregullime në sistemin nervor qendror 

Përshkrim

Acidi folik (Vitamina B9) ndihmon në reduktimin e gjasave të defekteve të lindjes së fetusit, Spina Bifida [2] , gjatë shtatzënisë dhe kontribuon në funksionimin optimal të të gjitha qelizave në trup. 

Folacid 100 siguron dozën e nevojshme ditore të acidit folik për proceset e balancuara në trup, ul nivelet e homocisteinës së dëmshme [4] , e cila dëmton sistemin kardiovaskular dhe nervor dhe ndihmon në sintezën e neurotransmetuesve në tru . [5], [6] 

Produkti
përmban

Substancat aktive  Përmbajtja në 1 tabletë  % SRM
Acidi folik  (acidi pteroilmonoglutamik)  400 μg 100%

RCP – reference quantities for intake
** Reference intake amounts not established

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name