Bucconox

Bucconox

Për cistitin dhe mbështetjen e traktit urinar

Doza e rekomanduar ditore
1 kapsulë në ditë pas ngrënies
Doza për shqetësime akute: 2 kapsula në ditë pas ngrënies

Përmbajtja e kutisë
1 blister x 10 kapsula, fletëpalosje

Tsvetelina Sandova

Mjeshtër Farmacist

  • Lehtëson simptomat e shqetësimit akut në cistit
  • Bllokon ngjitjen e baktereve shkaktare
  • Parandalon përsëritjen e infeksionit

Përshkrim

Bucconox ka një veprim kompleks në cistit dhe inflamacione të tjera të traktit urinar, rrit prodhimin e urinës dhe lehtëson pastrimin e traktit urinar. 

Formula e pasur e ekstrakteve të standardizuara pastron traktin urinar nga bakteret dhe përmirëson funksionin e veshkave për një trakt urinar të shëndetshëm. Ka një veprim të shpejtë dhe lehtësues. 

Ekstrakti Buchu (Barosma betulina): kontribuon në shëndetin e traktit urinar dhe lehtëson simptomat e shqetësimit akut në cistit. [2] 

Ekstrakti i boronicës së kuqe (Vaccinium macrocarpon): bllokon ngjitjen e baktereve dhe mbështet aktivitetin diuretik të veshkave. [3] 

Ekstrakti i gjetheve të mështeknës  së bardhë (Betula Alba): përmirëson ekuilibrin e elektroliteve dhe ka një efekt detoksifikues. [4] 

Ekstrakti i manaferrës (Arctostaphylos uva-ursi): lehtëson shqetësimin, redukton nevojat e shpeshta urinare dhe ka një efekt profilaktik.[5] 

Produkti
përmban

Substancat aktive Përmbajtja në 2 kapsula % SRM*
Mështekna e bardhë (Betula alba) ekstrakt i standardizuar i gjetheve 350 mg **
Ekstrakti i manaferrës (Arctostaphylos uva-ursi) 300 mg **
Ekstrakt Buchu (Barosma betulina) 150 mg **
Ekstrakt i standardizuar i boronicës së kuqe (Vaccinium macrocarpon) me 60% proantocianidina 120 mg **

* SRM – Sasitë referuese për marrje.
** Marrjet e pacaktuara referuese.

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name