Neovista Next

Neovista Next

Kujdesi aktiv për sytë

Doza e rekomanduar ditore
1 tabletë në ditë pas vaktit.

Përmbajtja e kutisë
2 blistera x 15 tableta

Sara Tuncheva

Doktor

  • Kontribuon në vizionin e mirë
  • Ka një efekt pozitiv kundër përparimit të sëmundjeve kronike të syrit
  • Ruan shikimin normal ditën dhe natën
  • Me një efekt të dobishëm kur ndiheni të lodhur dhe të thatë në sy, përfshirë kur punoni me monitor për një kohë të gjatë

Përshkrim

Marrja e rregullt e Neovista Next përmban përbërës me veprim të provuar që kujdesen për shikimin tuaj optimal ditën dhe natën, rrisin mprehtësinë vizuale dhe mbulojnë nevojat specifike të aparatit vizual. Ndikon në përparimin e sëmundjeve të ndryshme oftalmike. 

Jeta moderne dhe puna e vazhdueshme para ekraneve kanë një ndikim negativ në shikim. Ankesat e zakonshme janë thatësia, acarimi, skuqja e syve, shikimi i paqartë dhe të tjera. Përveçse ndikon në këtë lloj ankese, përmbajtja e lartë e manave Goji, të njohura për vetitë e tyre të fuqishme antioksidante, ka një efekt të dobishëm edhe në mprehtësinë vizuale. 

Ekstrakti Goji Berry (zeaxanthin): një antioksidant i fuqishëm me një efekt mbrojtës në strukturat e syrit[1] 

Astaxanthin: Një antioksidant i fuqishëm që përmirëson akomodimin e syve[1],[2] 

Luteina (nga Tages erecta): redukton fototoksicitetin dhe mbron syrin nga efektet e dëmshme të dritës së fortë[3] 

Ekstrakti i boronicës: Kontribuon në shëndetin e syve përmes mbështetjes antioksiduese dhe vaskulare [4] 

Zinku: i përfshirë në metabolizmin e vitaminës A dhe në procesin e shikimit.[5] 

Vitamina C: mbron qelizat nga dëmtimi oksidativ dhe forcon qelizat e retinës 

Seleni: Një antioksidant i rëndësishëm për shëndetin e syve. 

Produkti
përmban

* SRM – Sasia referuse për marrje 
** Marrjet e pacaktuara referuese. 

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name