Alphain

Alphain

Për fuqi mashkullore dhe prostatë të shëndetshme

Doza e rekomanduar ditore
1-2 kapsula në ditë, në mbrëmje pas ngrënies me ujë të mjaftueshëm. I përshtatshëm për marrje të zgjatur. Nëse është e nevojshme, mund të bëhet një pushim prej 10 ditësh pas 3 muajve marrje.

Përmbajtja e kutisë
30 kapsula, fletëpalosje

Sara Tuncheva

Doktor

  • Ruan nivelet normale të testosteronit në gjak
  • Rrit libidon
  • Kontribuon në shëndetin e prostates
  • Përmirëson funksionin urinar 

Përshkrim

Alphain rrit funksionin seksual, fuqinë, fertilitetin dhe qëndrueshmërinë fizike, duke kontribuar në prodhimin normal të spermës dhe nivelet optimale të testosteronit në trup. Ai gjithashtu mbështet shëndetin e gjëndrës së prostatës dhe funksionin urinar në hiperplazinë beninje të prostatës. 

Saw Palmetto: ekstrakti është i pasur me sterole, bioflavonoidë dhe acide yndyrore që forcojnë shëndetin e gjëndrës së prostatës, traktit urinar në hiperplazinë beninje të prostatës dhe kontribuojnë në funksionin e mirë riprodhues. 

Tribulus terresrtis: ka një efekt të dobishëm në funksionin seksual, potencën, urinimin dhe aktivitetin hormonal. Tribulus terresrtis ka një efekt të dobishëm në shëndetin e përgjithshëm, sistemin kardiovaskular dhe nervor. 

Ekstrakti Damiana (Turnera Diffusa): ndihmon në ruajtjen e shëndetit optimal seksual, mendor dhe njohës dhe është veçanërisht mbështetës në stres dhe tension nervor. 

Maka e zezë (Lepidium meyenii): ka një efekt të dobishëm në seksualitetin dhe fertilitetin. Është një burim i pasur fitoestrogjeni. Kontribuon në shëndetin fizik dhe mendor. 

Zinku: kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak, fertilitetit dhe riprodhimit. Zinku gjithashtu ndikon pozitivisht në funksionin njohës dhe në sistemin imunitar. 

Seleni: një antioksidant i fuqishëm që kontribuon në spermatogjenezën normale (prodhimin e spermatozoideve) dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar. 

Produkti
përmban

* SRM – Sasitë referuese për marrje. 
** Marrjet e pacaktuara referuese. 

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name