Stamatin Kids Mollë

Stamatin Kids Mollë

Rrit imunitetin tek fëmijët
Zvogëlon ndjenjën e lodhjes

Doza e rekomanduar ditore
Për fëmijët 1-3 vjeç: 5 ml një herë në ditë para ngrënies për 1-3 muaj.
Mbi 3 vjeç: 5 ml dy herë në ditë para ngrënies për 1-3 muaj.

Përmbajtja e kutisë
1 shishe qelqi

Tsvetelina Sandova

Mjeshtër Farmacist

  • Forcon sistemin imunitar dhe mbrojtjen e trupit tek fëmijët 
  • Rrit energjinë dhe redukton ndjesinë e lodhjes 
  • Ndihmon në shërimin më të shpejtë. 

Përshkrim

Stamatin Kids rrit imunitetin dhe rrit mbrojtjen e trupit tek fëmijët mbi 1 vjeç. Ai përmban vetëm përbërës natyralë pa ëmbëlsues, konservues, ngjyrues dhe gluten. Stamatin Kids ofrohet në formën e një shurupi të shijshëm frutash për ta bërë atë të këndshëm për fëmijën. 

Stamatin Kids ofron përbërësit e nevojshëm për rritjen e imunitetit për një trup të shëndetshëm dhe të fortë të fëmijëve. Përmirëson reagimin imunitar për shërim të shpejtë nga viruset dhe bakteret, përshpejton shërimin nga ftohjet dhe ndihmon në formimin e mbrojtjeve natyrale. Formula bazohet në dy përbërës natyralë me efekte të vërtetuara shkencërisht* për një sistem të fortë imunitar. Veprimi i tyre i kombinuar forcon trupin dhe siguron mbrojtje antioksidantësh. 

Beta Glukan nga Kërpudhat gocë deti: imunomodulator dhe burim i vlefshëm i fibrave dhe vitaminës D – për të forcuar mbrojtjen e trupit, për të forcuar imunitetin dhe për të shëruar membranat mukoze.[1-3] 

Bima e detit Buckthorn: antioksidant i fortë me një përmbajtje shumë të lartë të vitaminës C dhe acideve yndyrore Omega 3, 6, 7 dhe 9, të cilat ofrojnë mbrojtje komplekse të qelizave dhe rrisin energjinë dhe rezistencën.[4,5] 

Mund të merret i paholluar si dhe i holluar me ujë ose kos 

* Stamatin Kids ka një studim klinik të kryer në Sllovaki me 153 fëmijë me infeksione të shpeshta të frymëmarrjes, i cili tregoi rezultate të shkëlqyera në 89% të fëmijëve që morën shurupin për një periudhë 3 mujore. 

Produkti
përmban

* SRM – Sasia referuese për marrje
** Marrjet e pacaktuara referuese

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name