Stamatin

Mbron nga viruset
Rrit imunitetin

Stamatin

Mbron nga viruset
Rrit imunitetin
Stamatin ka një efekt antiviral, mbron nga zhvillimi i infeksioneve dhe forcon imunitetin.

Stamatin Kids Dardhë

Rrit imunitetin tek fëmijët

Stamatin Kids Dardhë

Rrit imunitetin tek fëmijët
Stamatin Kids forcon imunitetin dhe rrit mbrojtjen e trupit tek fëmijët mbi një vjeç. Përmban vetëm përbërës natyralë pa ëmbëlsues, konservues, ngjyrosës dhe gluten.

Stamatin Kids Qershi

Rrit imunitetin tek fëmijët

Stamatin Kids Qershi

Rrit imunitetin tek fëmijët
Stamatin Kids forcon imunitetin dhe rrit mbrojtjen e trupit tek fëmijët mbi një vjeç. Përmban vetëm përbërës natyralë pa ëmbëlsues, konservues, ngjyrosës dhe gluten.

Stamatin Kids Mollë

Rrit imunitetin tek fëmijët
Zvogëlon ndjenjën e lodhjes

Stamatin Kids Mollë

Rrit imunitetin tek fëmijët
Zvogëlon ndjenjën e lodhjes
Stamatin Kids forcon imunitetin dhe rrit mbrojtjen e trupit tek fëmijët mbi një vjeç. Përmban vetëm përbërës natyralë pa ëmbëlsues, konservues, ngjyrosës dhe gluten.