Selenogin

Për përmirësim të kujtesës dhe efekt të provuar në rast të tinitusit

Selenogin

Për përmirësim të kujtesës dhe efekt të provuar në rast të tinitusit
Formula komplekse e Selenogin kujdeset për forcimin e kujtesës, përmirësimin e funksionit të trurit dhe ka një efekt të provuar klinikisht për tringëllimën në vesh.

Selenogin Super

Mbështet funksionin e trurit. Efekt i provuar në rast tringëllime në vesh (tinnitus).

Selenogin Super

Mbështet funksionin e trurit. Efekt i provuar në rast tringëllime në vesh (tinnitus).
Selenogin Super është një produkt i zhvilluar posaçërisht me një kombinim inovativ përbërësish që mbështet aktivitetin mendor dhe rezistencën e qelizave nervore.