Renovax Rapid

Renovax Rapid

Për shëndetin e nyjeve (kyceve)

Doza e rekomanduar ditore
2 herë x 2 tableta në ditë pas ngrënies

Përmbajtja e kutisë
12 blistera x 10 tableta, fletëpalosje

Maria Ivanova

Doktor

  • Lehtëson shqetësimin e nyjeve 
  • Forcon nyje për lëvizshmëri më të mirë  
  • Mbështet sistemin muskuloskeletor gjatë stërvitjeve fizike më intensive  
  • Promovon sintezën e kolagjenit 

Përshkrim

Formula efektive e Renovax Rapid përmban blloqet e nevojshme ndërtuese për indin lidhës, ushqen kërcin artikular dhe forcon ligamentet. Është zhvilluar për t’u kujdesur në mënyrë aktive për sistemin muskuloskeletor kur është i pranishëm shqetësimi i kyçeve, kockave dhe muskujve. 

Marrja e Renovax Rapid kontribuon në luftimin e ndryshimeve të lidhura me moshën në sistemin e kyçeve, si dhe në mbështetjen e sistemit musculoskeletal gjatë aktivitetit fizik më intensiv (si sportet, puna e rëndë fizike, etj.). Ai përmban përbërës aktivë me veprim të provuar shkencërisht: 

Ekstrakti i kthetrave të djallit (Harpagophytum procumbens): lehtëson shqetësimin dhe vepron si qetësues kundër dhimbjeve[4] 

Glukozamina: rikthen strukturat e kyçeve, përmirëson densitetin e kërcit dhe rigjeneron indet[1],[2] 

MSM është i përfshirë në formimin e indit lidhës dhe ndihmon në reduktimin e shqetësimit të kyçeve.[3] 

Mangani dhe Vitamina C: ruajnë forcën e kockave dhe nxisin sintezën e kolagjenit në trup. 

Renovax Rapid është një zgjidhje e plotë muskuloskeletore me një veprim të provuar dhe rezultate të shpejta. 

Produkti
përmban

* SRM – Sasia referuse për marrje 
** Marrjet e pacaktuara referuese

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name