Estocal

Estocal

Suplement ushqimor për intolerancën ndaj laktozë

Doza e rekomanduar ditore
2 tableta para konsumimit të produkteve të qumështit

Përmbajtja e kutisë
100 tableta

Sara Tuncheva

Doktor

  • Ndihmon në zbërthimin e laktozës pas konsumimit të produkteve të qumështit
  • Redukton simptomat e intolerancës ndaj laktozës si fryrje, gazra, dhimbje barku dhe diarre.
  • Përmirëson përpunimin e laktozës në organizëm, të marrë nëpërmjet produkteve të qumështit tek personat që kanë intolerancë ndaj laktozës.

Përshkrim

Estocal është një produkt për intolerancën ndaj laktozës që ndihmon në zbërthimin e laktozës pas konsumimit të produkteve të qumështit. 

Produkti
përmban

Substanca aktive Përmbajtja në 2 tableta % SRM
Laktaya 7.000 FCC* ***

*FCC – njësitë e laktazës
**RI – Sasia referuse për marrje
*** Marrjet e pacaktuara referuese.

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name