Për intolerancën ndaj laktozës

Për intolerancën ndaj laktozës: Furnizimi me laktazë në trup eliminon simptoma të tilla si fryrje, gazra, dhimbje barku dhe të përziera pas konsumimit të produkteve të qumështit.

Sara Tuncheva Doktor

Estocal

Suplement ushqimor për intolerancën ndaj laktozë
Redukton simptomat e intolerancës ndaj laktozës si fryrje, gazra, dhimbje barku dhe diarre.

Estocal

Suplement ushqimor për intolerancën ndaj laktozë
Redukton simptomat e intolerancës ndaj laktozës si fryrje, gazra, dhimbje barku dhe diarre.