Blog WEDO

Ne jemi Wedo: produkte të shëndetshme të krijuara nga mjekët.

Qasje shkencore, ekspertizë mjekësore dhe përbërës me veprim të provuar, ky është Wedo.

Sytë e lodhur: sindroma e shikimit kompjuterik dhe si ta luftoni atë 

Çfarë nuk dimë për viruset dhe si të mbrohemi? 

Për diabetin

Për diabetin: Marrja e një kompleksi vitaminash në prediabet dhe diabeti ndihmon në kontrollin e sheqerit në gjak, cilësi më të mirë të jetës dhe reduktimin e komplikimeve.

Për diabetin

Maria Ivanova
Doktor

No blog posts were found

Për mbrojtje dhe imunitet

Për mbrojtje dhe imuniteti: Një sistem i fortë imunitar lufton viruset dhe bakteret për një trup të shëndetshëm dhe më pak sëmundje.

Për mbrojtje dhe imunitet

Sara Tuncheva
Doktor

No blog posts were found

Për zemrën dhe qarkullimin të gjakut

Për zemrën dhe qarkullimin e gjakut: Ruajtja e presionit normal të gjakut dhe qarkullimi i mirë redukton rrezikun e një sërë sëmundjesh.

Për zemrën dhe qarkullimin të gjakut

Maria Ivanova
Doktor

No blog posts were found

Për shikimin

Për shikimin: Mbajtja e syve “të rinj” dhe një aparati të shëndetshëm vizual kontribuon në një cilësi më të lartë të jetës dhe vetëvlerësim.

Për shikimin

Maria Ivanova
Doktor

No blog posts were found

Për kujtesë

Për kujtesa: Forcimi i aktivitetit mendor kontribuon në rritjen e kapacitetit të punës dhe rezistencën më të lartë ndaj stresit.

Për kujtesë

Maria Ivanova
Doktor

No blog posts were found

Për kockat dhe kyçet

Për nyjet dhe kockat: Kujdesi i synuar i kyçeve dhe kockave rekomandohet për të dy gjinitë në moshë aktive dhe të moshuar.

Për kockat dhe kyçet

Sara Tuncheva
Doktor

No blog posts were found

Need more information?

Can’t find the answer you’re looking for – or just have a question for one of our consultants?Fill out the form below and pellentesque dignissim condimentum lacinia. Integer at faucibus ex, sed luctus nisi. Vestibulum eros nisi, tincidunt vitae interdum sit amet, elementum eget tellus.

Get in touch

Abonohuni në ofertat tona speciale

Kam lexuar “Politikën e Privatësisë” dhe jam informuar se emaili im do të përpunohet në përputhje me të.

Name