Stamatin

Штити од вируси
Го зајакнува имунитетот

Stamatin

Штити од вируси
Го зајакнува имунитетот
Stamatin има антивирусен ефект, штити од развојот на инфекции и го зајакнува имунитетот.

Stamatin Kids Круша

Го зголемува имунитетот кај децата

Stamatin Kids Круша

Го зголемува имунитетот кај децата
Stamatin Kids го зајакнува имунитетот и ја зголемува одбраната на телото кај децата на возраст над една година. Содржи само природни состојки без засладувачи, конзерванси, оцветувачи и глутен.

Stamatin Kids Цреша

Го зголемува имунитетот кај децата

Stamatin Kids Цреша

Го зголемува имунитетот кај децата
Stamatin Kids го зајакнува имунитетот и ја зголемува одбраната на телото кај децата на возраст над една година. Содржи само природни состојки без засладувачи, конзерванси, оцветувачи и глутен.

Stamatin Kids Jаболко

Го зголемува имунитетот кај децата
Го намалува чувството на замор

Stamatin Kids Jаболко

Го зголемува имунитетот кај децата
Го намалува чувството на замор
Stamatin Kids го зајакнува имунитетот и ја зголемува одбраната на телото кај децата на возраст над една година. Содржи само природни состојки без засладувачи, конзерванси, оцветувачи и глутен.