Apriben

За целокупната физичка благосостојба

Apriben

За целокупната физичка благосостојба
Apriben е производ кој ја поддржува физичката благосостојба на организмот и неговиот имунолошки систем.

Folacid 100

При анемија
Во текот на бременост

Folacid 100

При анемија
Во текот на бременост
Фолацид 100 ја обезбедува потребната дневна доза на фолна киселина и овозможува балансирано одвивање на процесите во телото.

Folacid 120

Во случај на репродуктивни тешкотии
Во текот на бременост

Folacid 120

Во случај на репродуктивни тешкотии
Во текот на бременост
Folacid 120 придонесува за формирање на црвени крвни зрнца и развој на плодот во првиот триместар и помага во спречувањето на вродените дефекти како што е спина бифидата.

Folacid Meta

Нова генерација на биоактивна форма на фолна киселина

Folacid Meta

Нова генерација на биоактивна форма на фолна киселина
Во текот на бременост Нова генерација на биоактивна форма на фолна киселина за побрза и полесна апсорпција. Нема потреба од метаболизација и соодветен за MTHFR генетска мутација.