Член на месецот

Тимот зад производите

Во WeDo, медицинскиот тим се состои од лекари и фармацевти посветени на создавање ефективни и балансирани производи со докажано дејство. Нашите колеги внимателно ги истражуваат сите потенцијални активни состојки и развиваат формули кои се едноставни, чисти и ефективни.

Марија Иванова

Доктор

Марија Иванова

Доктор

Дипломирав медицина на Медицинскиот универзитет во Софија. Верувам дека и покрај напорното секојдневие, може да се води здрав начин на живот. Медицината заснована на докази е од мој интерес.

Научи повеќе

Цветелина Сандова

Магистер по фармација

Цветелина Сандова

Магистер по фармација

Магистрирала фармација на Медицинскиот универзитет во Софија. Има голема страст за секоја форма на лекови, растителни екстракти и фармацевтски производи.

Научи повеќе

Сара Тунчева

Доктор

Сара Тунчева

Доктор

Дипломирала медицина на Медицинскиот универзитет во Софија. Има огромен интерес за медицината заснована на докази, која и ден-денес ја применува во нејзината работа при развој на нови производи.

Научи повеќе

Марија Иванова

Доктор

Марија Иванова

Доктор

Дипломирав медицина на Медицинскиот универзитет во Софија. Верувам дека и покрај напорното секојдневие, може да се води здрав начин на живот. Медицината заснована на докази е од мој интерес.

Learn more

Цветелина Сандова

Магистер по фармација

Цветелина Сандова

Магистер по фармација

Магистрирала фармација на Медицинскиот универзитет во Софија. Има голема страст за секоја форма на лекови, растителни екстракти и фармацевтски производи.

Learn more

Сара Тунчева

Доктор

Сара Тунчева

Доктор

Дипломирала медицина на Медицинскиот универзитет во Софија. Има огромен интерес за медицината заснована на докази, која и ден-денес ја применува во нејзината работа при развој на нови производи.

Learn more

Претплатете се на нашите специјални понуди

Ја прочитав „Политиката за приватност“ и информиран/а сум дека мојата е-пошта ќе се обработи во согласност со истата.

Name